Radio Zeri

  0
  28
  Radio Zeri
  LIVE OFFLINE
  Country: Albania
  Genres: newspop
  Loading...
  track image Now Playing :

  Radio Zeri është një vullnetar, jo fitimprurës, radio stacionet e kryera në përputhje me komunitetin e raportuar për çështjet lokale dhe globale, që përfaqësojnë muzikën dhe informacionin që nuk janë në dispozicion në mediat e tjera në këtë fushë dhe krijimin dhe mirëmbajtjen e një fryme pozitive në shoqëri.

  Leave a Review

  Hits: 0