Radio Vati

  0
  67
  Albania Radio Vati
  Radio Vati
  OFFLINE LIVE

  Radio Vati

  Country: Albania
  Genres : albanianhitspop

  Dëgjuesi i Radio Vati do të thotë shumë, stacioni dëshiron të prezantohet si një stacion që dëgjuesit duhet të jenë të lumtur. Ata ndërtojnë një unitet të madh mes dëgjuesve dhe vetes, në mënyrë që ata të kenë lidhje të mira midis tyre dhe dëgjuesve të tyre, gjë që do të çojë në një stacion radioje argëtimi më të pasur.

  Contacts

  Address Rruga Vanco Mickov 17 b
  Phone 02/3063086