Radio Shipkovica

  0
  26
  Radio Shipkovica
  LIVE OFFLINE
  Country: Albania
  Loading...
  track image Now Playing :

  Radio Shipkovica është një radio live online në Shqipëri. Radio Shipkovica transmetoi 24 orë program të gjallë në internet. Radio Shipkovica është e përkushtuar të promovojë kulturën shqiptare, muzikën, lajmet dhe shumë më tepër nëpërmjet stacionit.

  Leave a Review

  Hits: 4