Radio Mergimi

  0
  47
  Radio Mergimi
  LIVE

  Radio Mergimi

  Radio Mergimi u degjua per her te par me datë 28/Nentore/2008 dhe hapi dyert per çdo njeri qe flet gjuhen shqipe,per çdo njeri qe ndjehet i vetmuar,sepse njeriu i vetmuar eshte gjysem i vdekur,andaj kemi pare te arsyeshme ta kem nje radio te till siq eshte radiomergimi,ku se bashku arritem ta ndajm si gezimin ashtu edhe hidherimin me emisione të ndryshme siq eshte emsioni "Brenga Jete"qe transmetohet LIVE gjdo te shtune! Show more

  Contacts

  Email : online@radiomergimi.com

  Phone : +33 970 445 400

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here