Radio Logos 94.2 FM

  0
  53
  Albania Radio Logos 94.2 FM
  Radio Logos 94.2 FM
  OFFLINE LIVE

  Radio Logos 94.2 FM

  Country: Albania

  Radio Logos është me kohë edhe pa kohë për dëgjuesit e saj, 24 orë në 7 ditë në javë për të mbjellë farën e mirë të Fjalës së Perëndisë dhe për të ujitur farën e mbjellë.

  Contacts

  Address Radio Logos, Rruga Reshit Çollaku, Pogradec