Radio Klea

  0
  65
  Albania Radio Klea
  Radio Klea
  OFFLINE LIVE

  Radio Klea

  Country: Albania
  Genres : albanian

  Radio Klea transmeton qe nga viti 2002 ne valet 93.9Mhz, dhe eshte radio e pare private ne qytetin e Elbasanit.

  Contacts

  Address Lagja.28 Nentori, Pall 422/6 Elbassan
  Phone 0692061747