Radio Hasi Thate

  0
  58
  Albania Radio Hasi Thate
  Radio Hasi Thate
  OFFLINE LIVE

  Radio Hasi Thate

  Country: Albania
  Genres : albanian

  Radio Hasi Thate është radio radio me teknologji Shqip Muzik për Shqipërinë. Radioja është shumë e popullarizuar në mesin e dëgjuesve të tyre dhe ky është vendi i përsosur për disa nga shqip Muzik të madh nga këngëtarë të njohur dhe shumë të njohur të Shqipërisë. Për të hyrë në kontakt me një shumë radiofonike Shqip Muzikal në lëvizje kjo është një radio perfekte.

  Contacts