Radio Emanuel

  0
  60
  Albania Radio Emanuel
  Radio Emanuel
  OFFLINE LIVE

  Radio Emanuel

  Country: Albania

  Radio Emanuel vazhdon misionin për përhapjen e Ungjillit. Vizioni ynë për të ardhmen është rritja e zonës së mbulimit dhe vënia në shërbim ndaj çdo personi që është në kërkim të së vërtetës.

  Contacts

  Address Rruga "Guri Dolani", Lagjia 11, Nr. 7