Radio Dukagjini

  0
  29
  Radio Dukagjini
  LIVE OFFLINE
  Country: Albania
  Genres: dancepop
  Loading...
  track image Now Playing :

  Me idenë: Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me entuziazmin e pashoq të ekipit, një radio popullore, e cilësuar nga të gjitha sondazhet në vend dhe rajon si RADIO ME POPOLLORE NE 10 VJETET E FUNDIT.

  Contacts

  Address : Fehmi Agani, p.n

  Email : [email protected]

  Phone : 039 434 281

  Leave a Review

  Hits: 2